Cutite profesionale HOCHO – inovative, dezvoltate cu tehnologie performanta, concepute din materiale ecologice de ultima generatie otel Japonez HRC60 de inalta calitate si calite prin metoda tratament termic cu laser, durabilitate ridicata si lama ultra ascutita ce se potriveste perfect cu manerul Delux Pakka cu design ergonomic in forma special adaptata pentru utilizarea lina, usoara si placuta la atingere, nefiind nevoie de niciun efort suplimentar la taiere.
Cutitul bucatarului sef:
Este universal si cel mai folosit in bucatarie.
De la tocarea cepei la felierea carnii de vita, acest cutit este extrem de versatil si odata ce va obisnuiti cu manuirea lui, puteti realiza lucruri de finete cu siguranta si abilitate.
Cu lungimea lamei de 21 cm, lama un pic curbata pentru a permite o miscare de balansare in timpul folosirii, tocarea realizandu-se cu minimum de efort.
Are lama solida si rigida. Se foloseste atat pentru legume cat si pentru carne.
Cutitul satar mini:
Universal si cel mai folosit pentru spart sau taiat oase si pentru tocarea carnii, legumelor si verdeturilor.
Cu lungimea lamei de 18 cm, lama extrem de ascutita, lata, dreptunghiulara si puternica, punandu-se accent si pe rezistenta manerului.
Santoku sau cutitul bucatarului Japonez:
“Santoku” se traduce, din limba japoneza, ca “trei lucruri bune”, facand referire la cele trei activitati de taiere pentru care este conceput: tocare, feliere, maruntire.
Este similar cu traditionalul cutit al bucatarului si poate fi folosit in acelasi mod si pentru aceleasi activitati.
Cu lungimea lamei de 17.5 cm, lama prevazuta cu alveole.
Este foarte apreciat in randul bucatarilor profesionisti cutitul Santoku pentru senzatia si confortul deosebite pe care acesta le confera in timpul folosirii.
Cutitul de friptura si feliere:
Buna completare la setul de cutite.
Cu lungimea lamei de 19.7 cm, este mai subtire decat cutitul bucatarului, permitand astfel obtinerea unor felii mai fine si mai delicate.
Se foloseste la transarea jambonului sau a altor tipuri de sunca, la felierea fripturii sau a somonului afumat.
Cutitul de paine:
Esential intr-o bucatarie moderna si se folosesc aproape exclusiv pentru taierea preparatelor coapte sau a celor care sunt tari la exterior dar moi la interior.
Lungimea lamei de 20 cm, lama zimtata.
Cutitul de dezosat
Este un cutit care se poate ocupa cat mai usor posibil indepartarea oaselor si curatarea tendoanelor si ligamentelor.
Lungimea lamei de 15.2 cm, lama cu grad special de flexibilitate
Cutitul pentru decojit sau Santoku mini:
Fiecare bucatar detine un cutit pentru decojit.
Cutitul pentru decojit este un cutit mic fiind ideal pentru activitati ce tin de manualitate si se foloseste la curatarea legumelor (ciuperci, morcovi, cartofi), a fructelor si la alte activitati de detaliu.
Cu lungimea lamei de 12.5 cm, lama subtire si usor flexibila prevazuta in forma de “cioc de pasare”.
Cutitul utilitare (Universal sau de oficiu):
Universal si o versiune mai mica a cutitului bucatarului sa foloseste in special, pentru tocat usturoi, ceapa, verdeata dar si bucati de carne.
Lungimea lamei de 9.5 cm, lama un pic curbata.
Intretinerea:
!!! Spala manual cutitele imediat dupa folosire pentru a preveni coroziunea si a elimina orice bacterii care se raspandesc, de exemplu, de la pui la legumele proaspete.
!!! Spalati cutitele cu apa calda si detergent. Clatiti-le cu apa foarte fierbinte pentru a omora bacteriile ramase si stergeti-le cu hartie absorbanta de unica folosinta sau cu o carpa uscata.
!!! Cutitele nu se lasa NICIODATA la inmuiat in chiuveta.
Ascutirea:
Profesionisti ascuta cutitele de fiecare data cand le folosesc.
Acasa nu este strict necesar deoarece nu sunt folosite atat de intensiv ca intr-o bucatarie de restaurant.
!!! Simtiti ca lama cutitului este usor tocita, reascutit – dupa aproximativ cinci utilizari!
Dupa ascutire, intotdeauna curatati cutitele pentru a inlatura impuritatile ramase pe lama.
Depozitarea:
Depozitati cutitele intr-o caseta speciala, intr-un etui, intr-un suport special sau pe un stativ magnetic.
Andrian (proprietar verificat) –
Setul de cutite Hocho sunt de calitate buna, produsul mi-a sosit destul de repede,sunt foarte multumit . Recomand pt. toti.
Mihoc Gabriel –
Foarte încântat de produs. Cuțitele sunt ușoar de manipulat și cu o eficiență de taiere net superioară față de ce am întâlnit până acum.
Suciu Daniela (proprietar verificat) –
Sunt mulțumita de produs arata foarte bine!
Cristea Eugeniu (proprietar verificat) –
Recomand cu încredere!Produsele sunt de calitate superioara,taie foarte bine!Livrarea foarte rapida.Multumesc KBK Store!👍
Stoica Robert –
Recomand! Calitate superioara!
Ionascu Mirel (proprietar verificat) –
Design deosebit. Raport calitate – pret foarte bun.
Cuțitele arata bine ,finisaje de calitate, aspectul de damasc facut cu laserul este deosebit. Maner cu aderenta buna, sunt comode in mana si la utilizare, foarte ascutite.
Livrarea a fost de asemenea una prompta. Recomand!
Gabriela Marinescu (proprietar verificat) –
Tocmai am primit cutitele si pe langa faptul ca arata foarte bine, sunt clar de o calitate superioara. Recomand!!
Doina Wittner –
Cuțitele japoneze se remarcă prin calităŕi deosebite de precizie și calitate !
Zdrenghea Dragos –
O achizitie care a meritat banii. Set de cutite superb.
Alexander Von Alvinz –
Cutitele sun profesionale, otelul din care sunt facute e de calitate. Recomand!
Cristea Augustin –
Am taiat peste 100 kg de carne si nu am fost nevoit sa le ascut! Calitatea lamei foarte buna, nu necesita foarte des ascutire.
Florin Nicoara –
aie foarte bine, si taisul nu se duce foarte repede, foarte util in transatul carnei.
Alin Costel –
Cuțite foarte bune, calitate iar despre tăiat ce sa zic? Trebuie neapărat să ai și o mănușă de măcelar altfel riști să te tai. Cu alte cuvinte taie foarte foarte bine. Livrarea a venit mai devreme decât preconizau.
Dragos Petcu –
Functionale si practice din toate punctele de vedere, sunt Ok