Cutite profesionale HOCHO style Europian – inovative, dezvoltate cu tehnologie performanta, concepute din materiale ecologice de ultima generatie otel Japonez HRC60 de inalta calitate si calite prin metoda tratament termic cu laser, durabilitate ridicata si lama ultra ascutita ce se potriveste perfect cu manerul Delux Pakka cu design ergonomic in forma special adaptata pentru utilizarea lina, usoara si placuta la atingere, nefiind nevoie de niciun efort suplimentar la taierea.
Cutitul SATAR – universal si cel mai folosit pentru spart sau taiat oase si pentru tocarea carnii, legumelor si verdeturilor.
Cu lungimea lamei de 17 cm, lama extrem de ascutita, lata, dreptunghiulara si puternica, punandu-se accent si pe rezistenta manerului.
Dimensiuni:
Intretinerea:
!!! Spala manual cutitele imediat dupa folosire pentru a preveni coroziunea si a elimina orice bacterii care se raspandesc, de exemplu, de la pui la legumele proaspete.
!!! Spalati cutitele cu apa calda si detergent. Clatiti-le cu apa foarte fierbinte pentru a omora bacteriile ramase si stergeti-le cu hartie absorbanta de unica folosinta sau cu o carpa uscata.
!!! Cutitele nu se lasa NICIODATA la inmuiat in chiuveta.
Ascutirea:
Profesionisti ascuta cutitele de fiecare data cand le folosesc.
Acasa nu este strict necesar deoarece nu sunt folosite atat de intensiv ca intr-o bucatarie de restaurant.
!!! Simtiti ca lama cutitului este usor tocita, reascutit – dupa aproximativ cinci utilizari!
Dupa ascutire, intotdeauna curatati cutitele pentru a inlatura impuritatile ramase pe lama.
Depozitarea:
Depozitati cutitele intr-o caseta speciala, intr-un etui, intr-un suport special sau pe un stativ magnetic.
Grapini Octavian –
Satarul e foarte ascutit. A venit ambalat super bine si nu a durat mult de la plasarea comenzii apana la ridicarea produsului.