Cutite profesionale HOCHO style Japan – inovative, dezvoltate cu tehnologie performanta, concepute din materiale ecologice de ultima generatie otel carbonificat Japonez HRC60 de inalta calitate si calite prin metoda tratament termic cu laser, durabilitate ridicata si lama ultra ascutita ce se potriveste perfect cu manerul Delux Pakka cu design ergonomic in forma special adaptata pentru utilizarea lina, usoara si placuta la atingere, nefiind nevoie de niciun efort suplimentar la taierea.
Cutitul Kaisaki (Universal sau de oficiu) – versiune mai mica a cutitului bucatarului sa foloseste in special, pentru tocat usturoi, ceapa, verdeata dar, fructe de mare si bucati de carne.
Lungimea lamei de 8.2 cm, lama un pic curbata.
Dimensiuni:
Intretinerea:
!!! Spala manual cutitele imediat dupa folosire pentru a preveni coroziunea si a elimina orice bacterii care se raspandesc, de exemplu, de la pui la legumele proaspete.
!!! Spalati cutitele cu apa calda si detergent. Clatiti-le cu apa foarte fierbinte pentru a omora bacteriile ramase si stergeti-le cu hartie absorbanta de unica folosinta sau cu o carpa uscata.
!!! Cutitele nu se lasa NICIODATA la inmuiat in chiuveta.
Ascutirea:
Profesionisti ascuta cutitele de fiecare data cand le folosesc.
Acasa nu este strict necesar deoarece nu sunt folosite atat de intensiv ca intr-o bucatarie de restaurant.
!!! Simtiti ca lama cutitului este usor tocita, reascutit – dupa aproximativ cinci utilizari!
Dupa ascutire, intotdeauna curatati cutitele pentru a inlatura impuritatile ramase pe lama.
Depozitarea:
Depozitati cutitele intr-o caseta speciala, intr-un etui, intr-un suport special sau pe un stativ magnetic.
Badea Ionut Catalin –
Il am de ceva timp si chiar dac ail folosesc moderat acesta isi pastreaza foarte bine lama ascutita. Sunt foarte multumit de achizitie.